Jambrešić, M. (2023). Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882
Jambrešić, Matea. "Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882
Jambrešić, Matea. "Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882
Jambrešić, M. (2023). 'Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882
Jambrešić M. Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2023 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882
M. Jambrešić, "Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882