Jambrešić, M. (2023). Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882
Jambrešić, Matea. "Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882
Jambrešić, Matea. "Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882
Jambrešić, M. (2023). 'Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882
Jambrešić M. Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 12.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882
M. Jambrešić, "Percipirane koristi i barijere u kupnji i konzumaciji jaja obogaćenih omega-3 masnim kiselinama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:465882