Tuščić, V., Preiner, D., Andabaka, Ž., Stupić, D., Marković, Z., Jagatić Korenika, A. M. ... Jeromel, A. (2021). Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina. Glasnik Zaštite Bilja, 44.. (5.), 68-74. doi: 10.31727/gzb.44.5.9
Tuščić, Valentina, et al. "Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina." Glasnik Zaštite Bilja, vol. 44., no. 5., 2021, pp. 68-74. https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.9
Tuščić, Valentina, Darko Preiner, Željko Andabaka, Domagoj Stupić, Zvjezdana Marković, Ana Marija Jagatić Korenika, Iva Šikuten, Petra Štambuk, Ivana Tomaz and Ana Jeromel. "Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina." Glasnik Zaštite Bilja 44., no. 5. (2021): 68-74. https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.9
Tuščić, V., et al. (2021) 'Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina', Glasnik Zaštite Bilja, 44.(5.), pp. 68-74. doi: 10.31727/gzb.44.5.9
Tuščić V, Preiner D, Andabaka Ž, Stupić D, Marković Z, Jagatić Korenika AM, and sur.. Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina. Glasnik Zaštite Bilja [Internet]. 2021 [cited 2024 December 29];44.(5.):68-74. doi: 10.31727/gzb.44.5.9
V. Tuščić, et al., "Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina", Glasnik Zaštite Bilja, vol. 44., no. 5., pp. 68-74, 2021. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:974901. [Accessed: 29 December 2024]