Tuščić, V., Preiner, D., Andabaka, Ž., Stupić, D., Marković, Z., Jagatić Korenika, A. M. ... Jeromel, A. (2021). Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina. Glasnik Zaštite Bilja, 44.. (5.), 68-74. doi: 10.31727/gzb.44.5.9
Tuščić, Valentina, et al. "Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina." Glasnik Zaštite Bilja, vol. 44., br. 5., 2021, str. 68-74. https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.9
Tuščić, Valentina, Darko Preiner, Željko Andabaka, Domagoj Stupić, Zvjezdana Marković, Ana Marija Jagatić Korenika, Iva Šikuten, Petra Štambuk, Ivana Tomaz i Ana Jeromel. "Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina." Glasnik Zaštite Bilja 44., br. 5. (2021): 68-74. https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.9
Tuščić, V., et al. (2021) 'Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina', Glasnik Zaštite Bilja, 44.(5.), str. 68-74. doi: 10.31727/gzb.44.5.9
Tuščić V, Preiner D, Andabaka Ž, Stupić D, Marković Z, Jagatić Korenika AM, i sur.. Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina. Glasnik Zaštite Bilja [Internet]. 2021. [pristupljeno 27.11.2024.];44.(5.):68-74. doi: 10.31727/gzb.44.5.9
V. Tuščić, et al., "Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina", Glasnik Zaštite Bilja, vol. 44., br. 5., str. 68-74, 2021. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:974901. [Citirano: 27.11.2024.]