Gudan, J. (2024). Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu i vinu sorte 'Muškat Hamburg' (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:248214
Gudan, Jakov. "Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu i vinu sorte 'Muškat Hamburg'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:248214
Gudan, Jakov. "Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu i vinu sorte 'Muškat Hamburg'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:248214
Gudan, J. (2024). 'Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu i vinu sorte 'Muškat Hamburg'', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 06 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:248214
Gudan J. Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu i vinu sorte 'Muškat Hamburg' [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 November 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:248214
J. Gudan, "Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu i vinu sorte 'Muškat Hamburg'", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:248214