Gudan, J. (2024). Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu i vinu sorte 'Muškat Hamburg' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:248214
Gudan, Jakov. "Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu i vinu sorte 'Muškat Hamburg'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:248214
Gudan, Jakov. "Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu i vinu sorte 'Muškat Hamburg'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:248214
Gudan, J. (2024). 'Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu i vinu sorte 'Muškat Hamburg'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:248214
Gudan J. Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu i vinu sorte 'Muškat Hamburg' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:248214
J. Gudan, "Utjecaj djelomične defolijacije na sadržaj hlapljivih i polifenolnih spojeva u grožđu i vinu sorte 'Muškat Hamburg'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:248214