Accad, T. (2024). Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva cvjetova krizantema te energetsku iskoristivost stabljike i listova (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615404
Accad, Tea. "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva cvjetova krizantema te energetsku iskoristivost stabljike i listova." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615404
Accad, Tea. "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva cvjetova krizantema te energetsku iskoristivost stabljike i listova." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615404
Accad, T. (2024). 'Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva cvjetova krizantema te energetsku iskoristivost stabljike i listova', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615404
Accad T. Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva cvjetova krizantema te energetsku iskoristivost stabljike i listova [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615404
T. Accad, "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva cvjetova krizantema te energetsku iskoristivost stabljike i listova", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615404