Accad, T. (2024). Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva cvjetova krizantema te energetsku iskoristivost stabljike i listova (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615404
Accad, Tea. "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva cvjetova krizantema te energetsku iskoristivost stabljike i listova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615404
Accad, Tea. "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva cvjetova krizantema te energetsku iskoristivost stabljike i listova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615404
Accad, T. (2024). 'Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva cvjetova krizantema te energetsku iskoristivost stabljike i listova', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615404
Accad T. Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva cvjetova krizantema te energetsku iskoristivost stabljike i listova [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615404
T. Accad, "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva cvjetova krizantema te energetsku iskoristivost stabljike i listova", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:615404