Grgić, I. (2024). Mikrobiološka ispravnost spontano fermentiranih kobasica proizvedenih u domaćoj radinosti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500644
Grgić, Iva. "Mikrobiološka ispravnost spontano fermentiranih kobasica proizvedenih u domaćoj radinosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500644
Grgić, Iva. "Mikrobiološka ispravnost spontano fermentiranih kobasica proizvedenih u domaćoj radinosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500644
Grgić, I. (2024). 'Mikrobiološka ispravnost spontano fermentiranih kobasica proizvedenih u domaćoj radinosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500644
Grgić I. Mikrobiološka ispravnost spontano fermentiranih kobasica proizvedenih u domaćoj radinosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500644
I. Grgić, "Mikrobiološka ispravnost spontano fermentiranih kobasica proizvedenih u domaćoj radinosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500644