Grgić, I. (2024). Mikrobiološka ispravnost spontano fermentiranih kobasica proizvedenih u domaćoj radinosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500644
Grgić, Iva. "Mikrobiološka ispravnost spontano fermentiranih kobasica proizvedenih u domaćoj radinosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500644
Grgić, Iva. "Mikrobiološka ispravnost spontano fermentiranih kobasica proizvedenih u domaćoj radinosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500644
Grgić, I. (2024). 'Mikrobiološka ispravnost spontano fermentiranih kobasica proizvedenih u domaćoj radinosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500644
Grgić I. Mikrobiološka ispravnost spontano fermentiranih kobasica proizvedenih u domaćoj radinosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500644
I. Grgić, "Mikrobiološka ispravnost spontano fermentiranih kobasica proizvedenih u domaćoj radinosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:500644