Scientific paper - Original scientific paper
Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način
In: Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. / Majić, Ivana; Antunović, Zvonko (Ed.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. pp. 416-421. urn:nbn:hr:204:642556


Cite this document

Bendelja Ljoljić, D., Štokovac, R., Tudor Kalit, M., Kos, I., Pećina, M. & Dolenčić Špehar, I. (2022). Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način. In I. Majić, (Ed.), Z. Antunović, (Ed.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma (pp. 416-421). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:642556

Bendelja Ljoljić, Darija, et al. "Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način." Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, edited by Ivana Majić, edited by Zvonko Antunović, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022, pp. 416-421. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:642556

Bendelja Ljoljić, Darija, Roberto Štokovac, Milna Tudor Kalit, Ivica Kos, Mateja Pećina and Iva Dolenčić Špehar. "Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način." In Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, 416-421. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. Accessed 2024 December 21. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:642556

Bendelja Ljoljić, D., et al. (2022) 'Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način', in Majić, I. (ed.), Antunović, Z. (ed.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Osijek, pp. 416-421. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:642556 (Accessed 21 December 2024)

Bendelja Ljoljić D, Štokovac R, Tudor Kalit M, Kos I, Pećina M, Dolenčić Špehar I. Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način. In: I. Majić, ed., Z. Antunović, ed. Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera; 2022. Pp. 416-421. [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:642556

D. Bendelja Ljoljić, R. Štokovac, M. Tudor Kalit, I. Kos, M. Pećina and I. Dolenčić Špehar, "Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način", Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, I. Majić and Z. Antunović, Eds. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:642556 [Accessed: 21 December 2024]