Professional paper - Professional paper
Utjecaj temperature vrhnja na trajanje tučenja i povećanje volumena šlaga
In: Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. / Majić, Ivana; Antunović, Zvonko (Ed.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. pp. 442-446. urn:nbn:hr:204:338150


Cite this document

Dolenčić Špehar, I. & Bendelja Ljoljić, D. (2022). Utjecaj temperature vrhnja na trajanje tučenja i povećanje volumena šlaga. In I. Majić, (Ed.), Z. Antunović, (Ed.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma (pp. 442-446). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:338150

Dolenčić Špehar, Iva and Darija Bendelja Ljoljić. "Utjecaj temperature vrhnja na trajanje tučenja i povećanje volumena šlaga." Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, edited by Ivana Majić, edited by Zvonko Antunović, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022, pp. 442-446. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:338150

Dolenčić Špehar, Iva and Darija Bendelja Ljoljić. "Utjecaj temperature vrhnja na trajanje tučenja i povećanje volumena šlaga." In Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, 442-446. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. Accessed 2024 December 21. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:338150

Dolenčić Špehar, I. and Bendelja Ljoljić, D. (2022) 'Utjecaj temperature vrhnja na trajanje tučenja i povećanje volumena šlaga', in Majić, I. (ed.), Antunović, Z. (ed.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Osijek, pp. 442-446. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:338150 (Accessed 21 December 2024)

Dolenčić Špehar I, Bendelja Ljoljić D. Utjecaj temperature vrhnja na trajanje tučenja i povećanje volumena šlaga. In: I. Majić, ed., Z. Antunović, ed. Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera; 2022. Pp. 442-446. [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:338150

I. Dolenčić Špehar and D. Bendelja Ljoljić, "Utjecaj temperature vrhnja na trajanje tučenja i povećanje volumena šlaga", Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, I. Majić and Z. Antunović, Eds. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:338150 [Accessed: 21 December 2024]