prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš, Sanda
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Dairy Science

Cite this document

Kalaš, S. (2017). Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš, Sanda. "Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš, Sanda. "Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš, S. (2017). 'Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš S. Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

S. Kalaš, "Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279