Kalaš, S. (2017). Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279
Kalaš, Sanda. "Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279
Kalaš, Sanda. "Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279
Kalaš, S. (2017). 'Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279
Kalaš S. Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279
S. Kalaš, "Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279