prikaz prve stranice dokumenta Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. urn:nbn:hr:204:304636

Kumarle, Anita
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Vegetable Crops

Cite this document

Kumarle, A. (2017). Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636

Kumarle, Anita. "Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636

Kumarle, Anita. "Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636

Kumarle, A. (2017). 'Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 30 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636

Kumarle A. Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2024 June 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636

A. Kumarle, "Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636