Kumarle, A. (2017). Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636
Kumarle, Anita. "Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636
Kumarle, Anita. "Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636
Kumarle, A. (2017). 'Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636
Kumarle A. Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636
A. Kumarle, "Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636