Šebalj, G. (2018). Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331
Šebalj, Gordan. "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331
Šebalj, Gordan. "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331
Šebalj, G. (2018). 'Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 18 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331
Šebalj G. Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2024 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331
G. Šebalj, "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331