prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:204:520331

Šebalj, Gordan
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalna proizvodnja bilja

Citirajte ovaj rad

Šebalj, G. (2018). Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331

Šebalj, Gordan. "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331

Šebalj, Gordan. "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331

Šebalj, G. (2018). 'Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331

Šebalj G. Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331

G. Šebalj, "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331