master's thesis
Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. urn:nbn:hr:204:325059

Žagar, Davor
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Plant Breeding Genetics, Biometrics and Experimentation

Cite this document

Žagar, D. (2016). Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059

Žagar, Davor. "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059

Žagar, Davor. "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059

Žagar, D. (2016). 'Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059

Žagar D. Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059

D. Žagar, "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059