Žagar, D. (2016). Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059
Žagar, Davor. "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059
Žagar, Davor. "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059
Žagar, D. (2016). 'Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059
Žagar D. Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059
D. Žagar, "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059