Vrenc, K. (2020). BRENDIRANJE GASTRONOMSKE BAŠTINE KAO TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE (Undergraduate thesis). Zagreb: ASPIRA University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:819199
Vrenc, Katarina. "BRENDIRANJE GASTRONOMSKE BAŠTINE KAO TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:819199
Vrenc, Katarina. "BRENDIRANJE GASTRONOMSKE BAŠTINE KAO TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:819199
Vrenc, K. (2020). 'BRENDIRANJE GASTRONOMSKE BAŠTINE KAO TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE', Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, accessed 01 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:819199
Vrenc K. BRENDIRANJE GASTRONOMSKE BAŠTINE KAO TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE [Undergraduate thesis]. Zagreb: ASPIRA University of Applied Sciences; 2020 [cited 2024 December 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:819199
K. Vrenc, "BRENDIRANJE GASTRONOMSKE BAŠTINE KAO TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE", Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:819199