prikaz prve stranice dokumenta BRENDIRANJE GASTRONOMSKE BAŠTINE KAO TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
BRENDIRANJE GASTRONOMSKE BAŠTINE KAO TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE
Zagreb: College of Management and Design Aspira, 2020. urn:nbn:hr:240:819199

Vrenc, Katarina
ASPIRA University of Applied Sciences

Institutional repository: repozitorij.aspira.hr

Cite this document

Vrenc, K. (2020). BRENDIRANJE GASTRONOMSKE BAŠTINE KAO TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE (Undergraduate thesis). Zagreb: ASPIRA University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:819199

Vrenc, Katarina. "BRENDIRANJE GASTRONOMSKE BAŠTINE KAO TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:819199

Vrenc, Katarina. "BRENDIRANJE GASTRONOMSKE BAŠTINE KAO TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE." Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:819199

Vrenc, K. (2020). 'BRENDIRANJE GASTRONOMSKE BAŠTINE KAO TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE', Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, accessed 01 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:819199

Vrenc K. BRENDIRANJE GASTRONOMSKE BAŠTINE KAO TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE [Undergraduate thesis]. Zagreb: ASPIRA University of Applied Sciences; 2020 [cited 2024 December 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:819199

K. Vrenc, "BRENDIRANJE GASTRONOMSKE BAŠTINE KAO TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE", Undergraduate thesis, ASPIRA University of Applied Sciences, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:819199