Mihajlović, L. (2020). Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija
i određivanje HPLC metodom (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336
Mihajlović, Lovro. "Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija
i određivanje HPLC metodom." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336
Mihajlović, Lovro. "Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija
i određivanje HPLC metodom." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336
Mihajlović, L. (2020). 'Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija
i određivanje HPLC metodom', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 25 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336
Mihajlović L. Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija
i određivanje HPLC metodom [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2020 [cited 2024 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336
L. Mihajlović, "Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija
i određivanje HPLC metodom", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336