Radošević, K. (2017). Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886
Radošević, Karmen. "Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior." Master's thesis, University of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886
Radošević, Karmen. "Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior." Master's thesis, University of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886
Radošević, K. (2017). 'Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior', Master's thesis, University of Rijeka, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886
Radošević K. Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka; 2017 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886
K. Radošević, "Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior", Master's thesis, University of Rijeka, Rijeka, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886