prikaz prve stranice dokumenta Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior
Rijeka: University of Rijeka, 2017. urn:nbn:hr:193:790886

Radošević, Karmen
University of Rijeka
Faculty of Biotechnology and Drug Development

Cite this document

Radošević, K. (2017). Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886

Radošević, Karmen. "Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior." Master's thesis, University of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886

Radošević, Karmen. "Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior." Master's thesis, University of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886

Radošević, K. (2017). 'Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior', Master's thesis, University of Rijeka, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886

Radošević K. Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka; 2017 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886

K. Radošević, "Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior", Master's thesis, University of Rijeka, Rijeka, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886