Radošević, K. (2017). Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886
Radošević, Karmen. "Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886
Radošević, Karmen. "Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886
Radošević, K. (2017). 'Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886
Radošević K. Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886
K. Radošević, "Priprava i karakterizacija nanolipidnih formulacija proteina Ambrosia Elatior", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:790886