Opačak, A. (2023). Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036
Opačak, Andrea. "Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036
Opačak, Andrea. "Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036
Opačak, A. (2023). 'Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, accessed 28 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036
Opačak A. Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology; 2023 [cited 2024 December 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036
A. Opačak, "Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036