Opačak, A. (2023). Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036
Opačak, Andrea. "Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036
Opačak, Andrea. "Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036
Opačak, A. (2023). 'Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 03.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036
Opačak A. Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2023 [pristupljeno 03.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036
A. Opačak, "Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036