prikaz prve stranice dokumenta Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi  Republike Hrvatske
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske
Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. urn:nbn:hr:191:603738

Tadić, Tina
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Tadić, T. (2020). Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738

Tadić, Tina. "Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738

Tadić, Tina. "Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738

Tadić, T. (2020). 'Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 18 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738

Tadić T. Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2020 [cited 2024 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738

T. Tadić, "Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:603738