prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja
Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. urn:nbn:hr:191:561920

Brusić, Dinka
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Brusić, D. (2020). Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

Brusić, Dinka. "Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

Brusić, Dinka. "Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

Brusić, D. (2020). 'Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 15 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

Brusić D. Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2020 [cited 2024 October 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920

D. Brusić, "Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920