Brusić, D. (2020). Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920
Brusić, Dinka. "Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920
Brusić, Dinka. "Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920
Brusić, D. (2020). 'Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920
Brusić D. Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920
D. Brusić, "Enogastronomija Kvarnera kao potencijal turističkoga razvoja", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:561920