Pizerak, S. (2020). Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne
Hrvatske (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259
Pizerak, Sanja. "Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne
Hrvatske." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259
Pizerak, Sanja. "Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne
Hrvatske." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259
Pizerak, S. (2020). 'Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne
Hrvatske', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259
Pizerak S. Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne
Hrvatske [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2020 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259
S. Pizerak, "Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne
Hrvatske", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259