prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne  Hrvatske
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne Hrvatske
Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. urn:nbn:hr:191:854259

Pizerak, Sanja
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Pizerak, S. (2020). Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne Hrvatske (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259

Pizerak, Sanja. "Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne Hrvatske." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259

Pizerak, Sanja. "Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne Hrvatske." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259

Pizerak, S. (2020). 'Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne Hrvatske', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259

Pizerak S. Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne Hrvatske [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2020 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259

S. Pizerak, "Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne Hrvatske", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259