Pizerak, S. (2020). Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne
Hrvatske (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259
Pizerak, Sanja. "Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne
Hrvatske." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259
Pizerak, Sanja. "Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne
Hrvatske." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259
Pizerak, S. (2020). 'Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne
Hrvatske', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259
Pizerak S. Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne
Hrvatske [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259
S. Pizerak, "Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne
Hrvatske", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259