prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne  Hrvatske
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne Hrvatske
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. urn:nbn:hr:191:854259

Pizerak, Sanja
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Pizerak, S. (2020). Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne Hrvatske (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259

Pizerak, Sanja. "Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne Hrvatske." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259

Pizerak, Sanja. "Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne Hrvatske." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259

Pizerak, S. (2020). 'Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne Hrvatske', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259

Pizerak S. Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne Hrvatske [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259

S. Pizerak, "Utjecaj gastronomije na razvoj turističke ponude kontinentalne Hrvatske", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854259