Tadić, L. (2020). Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji
lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije
Dalmacija (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681
Tadić, Lucia. "Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji
lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije
Dalmacija." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681
Tadić, Lucia. "Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji
lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije
Dalmacija." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681
Tadić, L. (2020). 'Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji
lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije
Dalmacija', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 01 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681
Tadić L. Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji
lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije
Dalmacija [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2020 [cited 2024 December 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681
L. Tadić, "Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji
lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije
Dalmacija", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681