prikaz prve stranice dokumenta KOMUNIKACIJA HOTELSKOG BRANDA PRIMJENOM SUVREMENE INFORMACIJE TEHNOLOGIJE: PRIMJER HOTELSKOG LANCA HILTON
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
KOMUNIKACIJA HOTELSKOG BRANDA PRIMJENOM SUVREMENE INFORMACIJE TEHNOLOGIJE: PRIMJER HOTELSKOG LANCA HILTON
Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2021. urn:nbn:hr:191:435791

Golub, Ivan
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Golub, I. (2021). KOMUNIKACIJA HOTELSKOG BRANDA PRIMJENOM SUVREMENE INFORMACIJE TEHNOLOGIJE: PRIMJER HOTELSKOG LANCA HILTON (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:435791

Golub, Ivan. "KOMUNIKACIJA HOTELSKOG BRANDA PRIMJENOM SUVREMENE INFORMACIJE TEHNOLOGIJE: PRIMJER HOTELSKOG LANCA HILTON." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:435791

Golub, Ivan. "KOMUNIKACIJA HOTELSKOG BRANDA PRIMJENOM SUVREMENE INFORMACIJE TEHNOLOGIJE: PRIMJER HOTELSKOG LANCA HILTON." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:435791

Golub, I. (2021). 'KOMUNIKACIJA HOTELSKOG BRANDA PRIMJENOM SUVREMENE INFORMACIJE TEHNOLOGIJE: PRIMJER HOTELSKOG LANCA HILTON', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 30 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:435791

Golub I. KOMUNIKACIJA HOTELSKOG BRANDA PRIMJENOM SUVREMENE INFORMACIJE TEHNOLOGIJE: PRIMJER HOTELSKOG LANCA HILTON [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2021 [cited 2024 December 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:435791

I. Golub, "KOMUNIKACIJA HOTELSKOG BRANDA PRIMJENOM SUVREMENE INFORMACIJE TEHNOLOGIJE: PRIMJER HOTELSKOG LANCA HILTON", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:435791