prikaz prve stranice dokumenta Uloga gastronomije u funkciji jačanja brenda turističke destinacije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Uloga gastronomije u funkciji jačanja brenda turističke destinacije
Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2021. urn:nbn:hr:191:138350

Miškić, Monika
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Miškić, M. (2021). Uloga gastronomije u funkciji jačanja brenda turističke destinacije (Master's thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:138350

Miškić, Monika. "Uloga gastronomije u funkciji jačanja brenda turističke destinacije." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:138350

Miškić, Monika. "Uloga gastronomije u funkciji jačanja brenda turističke destinacije." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:138350

Miškić, M. (2021). 'Uloga gastronomije u funkciji jačanja brenda turističke destinacije', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 30 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:138350

Miškić M. Uloga gastronomije u funkciji jačanja brenda turističke destinacije [Master's thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2021 [cited 2025 January 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:138350

M. Miškić, "Uloga gastronomije u funkciji jačanja brenda turističke destinacije", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:138350

accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.