Došlić, I. (2021). Primjena teorije planiranoga ponašanja u procjeni odrednica pravilne prehrane potrošača (Master's thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714307
Došlić, Ivona. "Primjena teorije planiranoga ponašanja u procjeni odrednica pravilne prehrane potrošača." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714307
Došlić, Ivona. "Primjena teorije planiranoga ponašanja u procjeni odrednica pravilne prehrane potrošača." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714307
Došlić, I. (2021). 'Primjena teorije planiranoga ponašanja u procjeni odrednica pravilne prehrane potrošača', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 28 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714307
Došlić I. Primjena teorije planiranoga ponašanja u procjeni odrednica pravilne prehrane potrošača [Master's thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2021 [cited 2024 November 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714307
I. Došlić, "Primjena teorije planiranoga ponašanja u procjeni odrednica pravilne prehrane potrošača", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714307