Došlić, I. (2021). Primjena teorije planiranoga ponašanja u procjeni odrednica pravilne prehrane potrošača (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714307
Došlić, Ivona. "Primjena teorije planiranoga ponašanja u procjeni odrednica pravilne prehrane potrošača." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714307
Došlić, Ivona. "Primjena teorije planiranoga ponašanja u procjeni odrednica pravilne prehrane potrošača." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714307
Došlić, I. (2021). 'Primjena teorije planiranoga ponašanja u procjeni odrednica pravilne prehrane potrošača', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714307
Došlić I. Primjena teorije planiranoga ponašanja u procjeni odrednica pravilne prehrane potrošača [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714307
I. Došlić, "Primjena teorije planiranoga ponašanja u procjeni odrednica pravilne prehrane potrošača", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714307