Žulj, Z. (2016). Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569
Žulj, Zlatica. "Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569
Žulj, Zlatica. "Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569
Žulj, Z. (2016). 'Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 28 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569
Žulj Z. Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2016 [cited 2024 November 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569
Z. Žulj, "Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569