Žulj, Z. (2016). Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569
Žulj, Zlatica. "Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569
Žulj, Zlatica. "Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569
Žulj, Z. (2016). 'Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569
Žulj Z. Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569
Z. Žulj, "Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:992569