Scientific paper - Review paper
Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka
In: International Conference Vallis Aurea. Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, 2024. pp. 29-42. https://doi.org/10.62598/9thICVA.003

Đokić, Kristian; Popović, Miroslav; Radišić, Bojan

Institutional repository: FTRR Repository

Cite this document

Đokić, K., Popović, M. & Radišić, B. (2024). Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka. International Conference Vallis Aurea (pp. 29-42). Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega. doi: 10.62598/9thICVA.003

Đokić, Kristian, et al. "Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka." International Conference Vallis Aurea, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, 2024, pp. 29-42. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349

Đokić, Kristian, Miroslav Popović and Bojan Radišić. "Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka." In International Conference Vallis Aurea, 29-42. Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, 2024. Accessed 2024 November 06. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349

Đokić, K., Popović, M. and Radišić, B. (2024) 'Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka', International Conference Vallis Aurea, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, pp. 29-42. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349 (Accessed 06 November 2024)

Đokić K, Popović M, Radišić B. Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka. International Conference Vallis Aurea. Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega; 2024. Pp. 29-42. [cited 2024 November 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349

K. Đokić, M. Popović and B. Radišić, "Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka", International Conference Vallis Aurea Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, 2024. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349 [Accessed: 06 November 2024]