Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka
In: International Conference Vallis Aurea. Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, 2024. pp. 29-42. https://doi.org/10.62598/9thICVA.003
Đokić, Kristian; Popović, Miroslav; Radišić, Bojan
Đokić, K., Popović, M. & Radišić, B. (2024). Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka. International Conference Vallis Aurea (pp. 29-42). Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega. doi: 10.62598/9thICVA.003
Đokić, Kristian, et al. "Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka." International Conference Vallis Aurea, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, 2024, pp. 29-42. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349
Đokić, Kristian, Miroslav Popović and Bojan Radišić. "Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka." In International Conference Vallis Aurea, 29-42. Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, 2024. Accessed 2024 November 06. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349
Đokić, K., Popović, M. and Radišić, B. (2024) 'Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka', International Conference Vallis Aurea, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, pp. 29-42. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349 (Accessed 06 November 2024)
Đokić K, Popović M, Radišić B. Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka. International Conference Vallis Aurea. Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega; 2024. Pp. 29-42. [cited 2024 November 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349
K. Đokić, M. Popović and B. Radišić, "Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka", International Conference Vallis Aurea Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, 2024. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349 [Accessed: 06 November 2024]