Znanstveni rad - Pregledni rad
Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka
U: International Conference Vallis Aurea. Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, 2024. str. 29-42. https://doi.org/10.62598/9thICVA.003

Đokić, Kristian; Popović, Miroslav; Radišić, Bojan

Institucijski repozitorij: FTRR Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Đokić, K., Popović, M. i Radišić, B. (2024). Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka. International Conference Vallis Aurea (str. 29-42). Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega. doi: 10.62598/9thICVA.003

Đokić, Kristian, et al. "Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka." International Conference Vallis Aurea, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, 2024, str. 29-42. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349

Đokić, Kristian, Miroslav Popović i Bojan Radišić. "Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka." U International Conference Vallis Aurea, 29-42. Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, 2024. Citirano 06.11.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349

Đokić, K., Popović, M. i Radišić, B. (2024) 'Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka', International Conference Vallis Aurea, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, str. 29-42. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349 (Datum pristupa: 06.11.2024.)

Đokić K, Popović M, Radišić B. Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka. International Conference Vallis Aurea. Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega; 2024. Str. 29-42. [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349

K. Đokić, M. Popović i B. Radišić, "Utjecaj profila zagrijavanja HOS senzora na karakteristike neuronskih mreža pri klasifikaciji mlijeka", International Conference Vallis Aurea Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Tourism and Rural Development in Pozega, 2024. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:601349 [Citirano: 06.11.2024.]