Barešić, T. (2013). Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju u području fotografije hrane (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Graphic Arts. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:694226
Barešić, Tamara. "Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju u području fotografije hrane." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Graphic Arts, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:694226
Barešić, Tamara. "Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju u području fotografije hrane." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Graphic Arts, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:694226
Barešić, T. (2013). 'Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju u području fotografije hrane', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Graphic Arts, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:694226
Barešić T. Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju u području fotografije hrane [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Graphic Arts; 2013 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:694226
T. Barešić, "Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju u području fotografije hrane", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Graphic Arts, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:694226