prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju u području fotografije hrane
Rad nije dostupan
završni rad
Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju u području fotografije hrane
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2013. urn:nbn:hr:216:694226

Barešić, Tamara
Sveučilište u Zagrebu
Grafički fakultet

Citirajte ovaj rad

Barešić, T. (2013). Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju u području fotografije hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:694226

Barešić, Tamara. "Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju u području fotografije hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:694226

Barešić, Tamara. "Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju u području fotografije hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:694226

Barešić, T. (2013). 'Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju u području fotografije hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:694226

Barešić T. Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju u području fotografije hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet; 2013 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:694226

T. Barešić, "Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju u području fotografije hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:694226