Knežević, A. (2023). Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
Knežević, Antonela. "Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
Knežević, Antonela. "Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
Knežević, A. (2023). 'Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
Knežević A. Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2023 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
A. Knežević, "Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574