undergraduate thesis
Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2023. urn:nbn:hr:182:931574

Knežević, Antonela
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of Chemistry
Department of Analytical, Organic and Applied Chemistry

Cite this document

Knežević, A. (2023). Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574

Knežević, Antonela. "Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574

Knežević, Antonela. "Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574

Knežević, A. (2023). 'Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574

Knežević A. Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2023 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574

A. Knežević, "Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574