Knežević, A. (2023). Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
Knežević, Antonela. "Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
Knežević, Antonela. "Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
Knežević, A. (2023). 'Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
Knežević A. Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2023 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
A. Knežević, "Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574