Franjić, T. (2024). Modeliranje mikrovalne ekstrakcije za ukupne fenole i antioksidacijsku aktivnost ružmarina ( Rosmarinus Officinalis) : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:800935
Franjić, Tea. "Modeliranje mikrovalne ekstrakcije za ukupne fenole i antioksidacijsku aktivnost ružmarina ( Rosmarinus Officinalis) : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:800935
Franjić, Tea. "Modeliranje mikrovalne ekstrakcije za ukupne fenole i antioksidacijsku aktivnost ružmarina ( Rosmarinus Officinalis) : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:800935
Franjić, T. (2024). 'Modeliranje mikrovalne ekstrakcije za ukupne fenole i antioksidacijsku aktivnost ružmarina ( Rosmarinus Officinalis) : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 19 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:800935
Franjić T. Modeliranje mikrovalne ekstrakcije za ukupne fenole i antioksidacijsku aktivnost ružmarina ( Rosmarinus Officinalis) : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2024 [cited 2024 December 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:800935
T. Franjić, "Modeliranje mikrovalne ekstrakcije za ukupne fenole i antioksidacijsku aktivnost ružmarina ( Rosmarinus Officinalis) : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:800935