Franjić, T. (2024). Modeliranje mikrovalne ekstrakcije za ukupne fenole i antioksidacijsku aktivnost ružmarina ( Rosmarinus Officinalis) : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:800935
Franjić, Tea. "Modeliranje mikrovalne ekstrakcije za ukupne fenole i antioksidacijsku aktivnost ružmarina ( Rosmarinus Officinalis) : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:800935
Franjić, Tea. "Modeliranje mikrovalne ekstrakcije za ukupne fenole i antioksidacijsku aktivnost ružmarina ( Rosmarinus Officinalis) : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:800935
Franjić, T. (2024). 'Modeliranje mikrovalne ekstrakcije za ukupne fenole i antioksidacijsku aktivnost ružmarina ( Rosmarinus Officinalis) : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:800935
Franjić T. Modeliranje mikrovalne ekstrakcije za ukupne fenole i antioksidacijsku aktivnost ružmarina ( Rosmarinus Officinalis) : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:800935
T. Franjić, "Modeliranje mikrovalne ekstrakcije za ukupne fenole i antioksidacijsku aktivnost ružmarina ( Rosmarinus Officinalis) : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:800935