master's thesis
Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu
Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2018. urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, Dorotea
University of Rijeka
Faculty of Medicine
Department of Food Technology and Quality Control

Cite this document

Matešić, D. (2018). Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, Dorotea. "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, Dorotea. "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, D. (2018). 'Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 24 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić D. Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2018 [cited 2024 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

D. Matešić, "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042