prikaz prve stranice dokumenta Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom
Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, Boris
University of Rijeka
Faculty of Medicine
Department of Microbiology and Parasitology

Cite this document

Stošić, B. (2016). Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, Boris. "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, Boris. "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, B. (2016). 'Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić B. Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2016 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

B. Stošić, "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144