prikaz prve stranice dokumenta Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom
Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, Boris
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za mikrobiologiju i parazitologiju

Citirajte ovaj rad

Stošić, B. (2016). Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, Boris. "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, Boris. "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, B. (2016). 'Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić B. Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2016 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

B. Stošić, "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144