Mudnić, I. (2012). Vazodilatacijski i antioksidacijski učinci fenolnih kiselina iz vina, termički obrađenog te intaktnog vina u usporedbi s kupinovim vinom (Doctoral thesis). Split: University of Split, School of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:586378
Mudnić, Ivana. "Vazodilatacijski i antioksidacijski učinci fenolnih kiselina iz vina, termički obrađenog te intaktnog vina u usporedbi s kupinovim vinom." Doctoral thesis, University of Split, School of Medicine, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:586378
Mudnić, Ivana. "Vazodilatacijski i antioksidacijski učinci fenolnih kiselina iz vina, termički obrađenog te intaktnog vina u usporedbi s kupinovim vinom." Doctoral thesis, University of Split, School of Medicine, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:586378
Mudnić, I. (2012). 'Vazodilatacijski i antioksidacijski učinci fenolnih kiselina iz vina, termički obrađenog te intaktnog vina u usporedbi s kupinovim vinom', Doctoral thesis, University of Split, School of Medicine, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:586378
Mudnić I. Vazodilatacijski i antioksidacijski učinci fenolnih kiselina iz vina, termički obrađenog te intaktnog vina u usporedbi s kupinovim vinom [Doctoral thesis]. Split: University of Split, School of Medicine; 2012 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:586378
I. Mudnić, "Vazodilatacijski i antioksidacijski učinci fenolnih kiselina iz vina, termički obrađenog te intaktnog vina u usporedbi s kupinovim vinom", Doctoral thesis, University of Split, School of Medicine, Split, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:586378